Beoordelingen van Du Nord Leeuwarden

Recente recensies van Du Nord Leeuwarden

5 sterren na 63 reviews

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd👍🏻

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was prima en genoeg. Het was erg smaakvol . Bezorging heel snel, en zelfs sneller dan de aangegeven tijd. Een aanrader!!!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en super lekker! Mijn complimenten.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is mij goed bevallen. Ook de bezorging was prima in orde. Ik had zelf o.a. een patatje speciaal en een broodje warm vlees. Het was lekker.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De honing mosterd saus op het broodje is de kok vergeten denk ik, daardoor was de smaak beleving heel anders. De patat was koud en er zaten stukjes ui door de oorlog heen. De afgelopen keren dat is besteld heb was het rond etenstijd niet super. Later op de avond ook niet dus.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en erg lekker!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! De kippenbout was heerlijk gekruid en de patat was nog lekker knapperig!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging, maar eten was minder. Alles was ondersteboven in de zal gedaan waardoor alle saus tegen de bovenkant van de zakjes zat. Tevens had ik een cheeseburger besteld, maar er zat helemaal geen kaas op de burger. Ook had ik in de comments om extra patatkruiden gevraagd, dit is ook niet gedaan. Normaal is het eten heel lekker bij Du Nord. Vandaag viel het nogal tegen.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Man man man, wat lekker!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt een gratis drankje maar mag niet kiezen welke. Als je een voorkeur aangeeft via opmerkingen doen jullie er niks mee. Tevens 20 minuten later bezorgd dan pet mail aangegeven. Dit kan beter.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlugge en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes Geten bij du Nord aardige verzorgster Snelle berzorging fantastisch

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Goede prijzen en snelle bezorging. Niets op aan te merken.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten snelle berzorging fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger moest 2x terugkomen omdat de bestelling niet compleet was. Bij de broodjes werden alleen de onderzijde van de broodjes geleverd.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en altijd snel bezorgd!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes pollo waren als vanouds heerlijk, maar de pizzapuntjes margherita vielen mij zwaar tegen: had voor dat geld wel iets groters verwacht.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles perfect en naar wens geleverd . aanrader

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging! Helaas was dat wel te merken aan het broodje Pollo. De Italiaanse bol leek wel een spons, helemaal zacht en nattig. Smaak was verder goed.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een heerlijke patat pollo! Stond netjes klaar bij afhalen en was nog heerlijk warm! Aanrader!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betere broodjes en service zijn niet te koop in Leeuwarden. Du Nord is een topper van de hoogste orde.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij dunord als bedrijf en we zijn heel erg tevreden. Zijn op tijd, bestelling altijd goed afgeleverd. Goede service. Een aanrader

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was gevraagd saus apart te leveren, is dus niet gebeurd

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus zat overal, friet was te zout. Broodje was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren top & een lieve bezorgster! :D

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, maar mijn blikje cola waren ze vergeten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service & goed eten!

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snel, lekker.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en ik had ze binnen 15 minuten in huis!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend hoor!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! netjes vtv gebeld dat het ietsje later werd dan bezorgtijd.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakje waar bamischijf in zat was kapot, dit is al eerder gebeurd. Het blikje sisi zat weer bij het warme eten in de tas. Dit koelt hierdoor af. Dit is al eens eerder gemeld. Verder alles goed.

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moker lekker echt goed spul en ook niet zo pauper duur echt top spul ❤️

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs kwaliteit van het Broodje Pollo vonden wij zeer ondermaat. De bruine baguette die we erbij hadden was niet eens afgebakken en knapperig, deze was gewoon ontdooit en daarna klaar gemaakt als broodje Pollo, deze vonden wij overigens erg zout maar dit kan een persoonlijke smaak zijn. Wij als team bestellen niet nogmaals een broodje voor op de vrijdag middag bij jullie.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super qua smaak en was nog goed warm! Bezorging ook top! Verwachte bezorgtijd 19.10 uur (60 min) maar 18.30 had ik het al :)

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel geleverd en lekker

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zak patat besteld. Lekker knapperig nog en hoeveelheid was goed! Vriendelijke bezorger!

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vrij vaak. want ik vind het eten erg lekker, maar er worden te vaak fouten gemaakt bij deze bestelling was de patat polo maar een half bakje patat met kip. dat is nu al de derde keer gebeurd en laatst had ik ook een late bestelling en had ik maar 1 blikje pepsi. foutje oke maar 4 keer een fout achter elkaar nee.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de runderburger van 150 gram besteld! Heerlijk!!! Snel bezorgd en leuke bezorger! Aanrader!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel (binnen 25min) en conjo lekker, terwijl ik best ver van het centrum woon. Mn vriendin hoefde niet meer dus kon mooi alles zelf op eten.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker!

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en vriendelijke mensen. De broodjes pollo en warm vlees de luxe zijn een aanrader!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer heb ik niks te klagen was snel.warm.en lekker eten. Nu dit nog volhouden. Een keer vlees pataat Apollo vergeten. Soms hele harde Italiaanse bol. Heel blij dat jullie geen hout meer heben als bestel

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klaar mee.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer hoor bestel je 3 broodjes gezond extra met dressing, word de dressing bij alle 3 niet gedaan... verder ca. 5gr sla per broodje... verder oke snel bezorgd

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was net als de vorige keer heerlijk. Ik begin een beetje verslaafd te raken. De bezorgster was ook vriendelijk. De opmerking is ook gelezen, goede service. Bedankt.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, veel te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vrolijke bezorger en kreeg mijn patat pollo ondanks de grote trek niet eens op :D