Beoordelingen van Du Nord Leeuwarden

Recente recensies van Du Nord Leeuwarden

4 sterren na 13 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zak patat besteld. Lekker knapperig nog en hoeveelheid was goed! Vriendelijke bezorger!

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vrij vaak. want ik vind het eten erg lekker, maar er worden te vaak fouten gemaakt bij deze bestelling was de patat polo maar een half bakje patat met kip. dat is nu al de derde keer gebeurd en laatst had ik ook een late bestelling en had ik maar 1 blikje pepsi. foutje oke maar 4 keer een fout achter elkaar nee.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de runderburger van 150 gram besteld! Heerlijk!!! Snel bezorgd en leuke bezorger! Aanrader!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel (binnen 25min) en conjo lekker, terwijl ik best ver van het centrum woon. Mn vriendin hoefde niet meer dus kon mooi alles zelf op eten.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker!

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en vriendelijke mensen. De broodjes pollo en warm vlees de luxe zijn een aanrader!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer heb ik niks te klagen was snel.warm.en lekker eten. Nu dit nog volhouden. Een keer vlees pataat Apollo vergeten. Soms hele harde Italiaanse bol. Heel blij dat jullie geen hout meer heben als bestel

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klaar mee.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer hoor bestel je 3 broodjes gezond extra met dressing, word de dressing bij alle 3 niet gedaan... verder ca. 5gr sla per broodje... verder oke snel bezorgd

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was net als de vorige keer heerlijk. Ik begin een beetje verslaafd te raken. De bezorgster was ook vriendelijk. De opmerking is ook gelezen, goede service. Bedankt.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, veel te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vrolijke bezorger en kreeg mijn patat pollo ondanks de grote trek niet eens op :D